Norsk-russisk kultursenter
Om NRKS Arkiv Galleri Linker  


     

Til alle medlemmer og venner av Norsk-russisk kultursenter
Artikkel opprettet 07.03.2009

Invitasjon til kulturaftenen i Norsk-russisk kultursenter 12. mars 2009

Denne gangen vil vi markere Internasjonal kvinnedag. I denne anledning har vi invitert Trude Johnsen, Likestillingsrådgiver/Informasjons- og rådgivningsavdelingen (INRA)/Landsorganisasjonen i Norge (LO)., som skal fortelle oss om likestillingspolitikk i Norge, kvinners rolle i dagens Norge, hvor langt har norske kvinner kommet og hva har de oppnådd. Det blir mulighet til å stille spørsmål eller presentere noen aspekter av likestilling i dagens Russland til f.eks sammenlikning.

I den kunstneriske delen skal russiske unge talenter Olga Teplova (fiolin) og Andrey Sorokin (gitar), fra Norges Musikkhøyskole kommer med følgende program:
Paganini Sonata for fiolin og gitar i E major № 13
Moszkowski Spansk danse op.12 № 2
Paganini kaprise for fiolin solo №9
Fradkin Sangen om kjærlighet
Milshtein Paganiniana for fiolin solo
Luidgiani Serenada for fiolin og gitar

Møtet skal finne sted:

Torsdag 12. mars 2009 kl. 18.30 i
Frogner Menighetshus Schafteløkken
Solheimgaten 2 B, Oslo
(Trikk eller buss til Frogner Plass)

Gratis adgang for medlemmer. Entré kr. 50,- for ikke-medlemmer.
Det blir servering av kaker, kaffe og te. Ta med nok penger for å kjøpe lodd på våre norske og russiske gevinster i kveldens lotteri!

Hjertelig velkommen!NB! Fredag 20. mars 2009 kl 17.30 skal dr. med. Galina Sokolova lede kveldsseminar (samtaler) om helse. Temaet er: Utbenningssyndrom.Utbredelse og epidemiologi. Grunnleggende prinsipper ved diagnostisering av dette syndromet og av imunnsystemets disfunksjon. Differensiell diagnostikk. Hovedretninger for behandling. Lider dere av dette syndrommet? Sted: Kontorets lokalet på Grønlandsleiret 39, 5. etasje.

Vi minner om at de foreldrene som ønsker å sende sine barn til et russisk-kurs, kan henvende seg til Russisk kulturskole for barn, som er ledet av Anastasia Darina. Hun tilbyr også leksehjelp i norsk. For mer informasjon: tlf. 99 15 25 70, e-post: [email protected]

Styret
https://www.regjeringen.no/no/dep/ud/id833/
   
© Norsk-russisk kultursenter   Web: Roy Carstensen. Oppdatert: 08.04.2018
Norsk-russisk.no bruker cookies for å huske ditt språkvalg på websiden.
Klikk på norsk eller russisk flagg i hjørnene for å velge språk.
OK