Norsk-russisk kultursenter
Om NRKS Arkiv Galleri Linker  


     

Til alle medlemmer og venner av Norsk-russisk kultursenter
Artikkel opprettet 23.08.2007

Høstens kommunevalg nærmer seg med stormskritt, og vi er fra flere hold blitt bedt om å holde et orienteringsmøte om valget spesielt for våre medlemmer og venner. Vi har vært så heldige å få ja både fra Høyres ordførerkandidat i Oslo, Fabian Stang, og fra Arbeiderpartiet, som stiller med stortingsrepresentant Marit Nybakk.

Etter deres innledninger blir det anledning til å stille spørsmål til de to om alt som har med kommunevalget å gjøre og andre aktuelle ting. Vi regner med at det blir en interessant og spennende meningsutveksling med to vel orienterte toppolitikere som gjerne vil ha oss i tale. Gjør det kjent for alle interesserte du kommer i kontakt med, så det blir stort oppmøte!

Torsdag 30. august 2007 kl. 18.30 i
Frogner Menighetshus Schafteløkken
Solheimgate 2 B, Oslo
Trikk eller buss til Frogner Plass

Den kunstneriske delen står stjernepianisten Shirin Kadiroff for. De som har hørt henne før, vet at det blir en stor opplevelse.

Det blir servering av te, kaffe og kaker. Utlodning av russiske og norske gjenstander.
Vel møtt!


Vi minner også om at kursene i norsk språk og samfunn (trinn 1, 2 og 3) begynner igjen tidlig i september. Det blir også kurs i russisk språk. Påmelding til begge kursene med utfylling av søknadsskjema foregår på NRKS’ kontor 24. august og 27. august kl. 17.00-19.00.

Dessuten er Sonja Ohlson allerede i gang med kurs i gymnastikk og helseinformasjon, Interessert kan ta kontakt og få informasjon fra henne på hennes telefon: 41 28 10 18.
http://www.ntl.no/
   
© Norsk-russisk kultursenter   Web: Roy Carstensen. Oppdatert: 08.04.2018
Norsk-russisk.no bruker cookies for å huske ditt språkvalg på websiden.
Klikk på norsk eller russisk flagg i hjørnene for å velge språk.
OK