Norsk-russisk kultursenter
Om NRKS Arkiv Galleri Linker  


     

Inntrykk av møte i Norsk–russisk kultursenter 6. september 2005
Artikkel opprettet 30.09.2005

Vi fikk besøk fra Stortinget av politisk rådgiver Anne Cathrine Berger og stortingsrepresentant og leder for Stortingets forsvarskomité Marit Nybakk som informerte om det kommende valget. De fortalte interessant og engasjerende om valg, valgdeltakelse og valgrettigheter og de svarte åpent på spørsmål fra publikum. De tilstedeværende var tydelig interessert og kom med mange spørsmål og hjertesukk til de to politikere. Vi i NRKS er innstilt på å beholde kontakten med dem og se om vi kan få hjelp til å løse problemer som er felles for mange av våre medlemmer, slike som sysselsetting, godkjennelse av utdannelsen i utlandet og andre.

Etter pausen og flere kopper te og kaffe, samt Natashas gode kaker, fikk vi høre en fantastisk konsert som pianisten Shirin Kadyrova sto for. Hun har fått flere høyt ansette premier i utlandet for sitt fremragende spill, og vi vet nå hvorfor. Hun spilte med så mye innlevelse, følelse og forståelse for den musikken hun tolket, at publikum var helt betatt. Vi håper at vi får gleden av å høre denne fremragende kunstneren mange ganger i fremtiden. Tusen takk, Shirin, for den gleden du så sjenerøst ga oss denne kvelden!

Det var en vellykket start på den nye arbeidsperioden etter sommerferien, og vi håper å kunne fortsette like friskt utover året med støtte fra våre flinke og aktive medlemmer og venner.

Vennlig hilsen
Maia Loftesnes

http://www.oslo.kommune.no/
   
© Norsk-russisk kultursenter   Web: Roy Carstensen. Oppdatert: 08.04.2018
Norsk-russisk.no bruker cookies for å huske ditt språkvalg på websiden.
Klikk på norsk eller russisk flagg i hjørnene for å velge språk.
OK