Norsk-russisk kultursenter
Om NRKS Arkiv Galleri Linker  


     

Festival Russiske kulturdager 2009 arrangert av NRKS
Artikkel opprettet 11.12.2009

Innenfor rammene av prosjektet ”Russlands kulturdager 2009”, som Norsk-russisk kultursenter gjennomførte med stor suksess i dagene 16. – 18, oktober 2009, ble det på Caféteateret i Oslo holdt en konsert med unge kunstnere fra Russland og Norge. En rekke medarbeidere ved Den russiske føderasjons ambassade i Norge var til stede på konserten og har sendt styret i Norsk-russisk kultursenter et takkebrev, som vi gjengir nedenfor:

LØRDAGSKONSERT

Lørdag 17. oktober kunne folk i Oslo glede seg ikke bare over det fine været, men også over at så mange fikk mulighet til å oppleve unge artister fra Russland, som var på besøk Norge, og noen som bor her. Og publikum viste at de verdsatte høyt deres talent.

Møtet med kunstnerne foregikk i Caféteateret. Før konseten var det organisert en flott utstilling av brukskunst, laget av lærere og elever ved kunsthøyskolen i byen Pusjkin. De fremmøtte kunne ikke bare studere de utstilte gjenstandene, men fikk også mulighet til å kjøpe suvenirer som et minne om møtet og en hilsen fra Russland.

Vi takker Norsk-russisk kultursenter, som hadde organisert denne konserten, for at vi fikk muligheten til å føle atmosfæren fra vårt eget land, gjenoppleve kjente sanger og glede oss over de unge talentene.

Vi håper og tror at den hjertelige atmosfæren på slike møter vil bidra til å sveise sammen landsmenn fra Russland.

Medarbeiderne ved Russlands Ambassade i Norge.

Oversatt av Tore-Jarl Bielenberghttp://www.du-store-verden.no/
   
© Norsk-russisk kultursenter   Web: Roy Carstensen. Oppdatert: 08.04.2018
Norsk-russisk.no bruker cookies for å huske ditt språkvalg på websiden.
Klikk på norsk eller russisk flagg i hjørnene for å velge språk.
OK