Norsk-russisk kultursenter
Om NRKS Arkiv Galleri Linker  


     

Om seminar ”Norge-Russland: Håndslag over en grense gjennom kultur og integrasjon”
Artikkel opprettet 10.11.2010

Til lederen for Norsk-russisk kultursenter i Oslo Raisa Cirkova

Fra seminardeltaker Tatjana Derbenjova

Kjære Raisa!

Jeg vil oppriktig takke Norsk-russisk kultursenter og deg personlig for at jeg fikk muligheten til å delta på et så seriøst og ytterst profesjonelt organisert seminar som ”Norge-Russland: Håndslag over en grense gjennom kultur og integrasjon”. Alle de oppgitte temaene var grundig gjennomarbeidet og ble lagt frem på en utmerket måte. Deltakerne på seminaret er ikke bare dyktige innenfor sine fag, men er også meget vel ansett i Norge, og seminaret var nyttig for deltakerne også som en impuls til nye tanker og prosjekter. Det russiske språket og den russiske litteraturen, som var det aller viktigste temaet for seminaret, ble presentert av folk som arbeider på forlag og oversetter russiske forfattere til norsk. Jeg fikk ny interessant informasjon og muligheter for interessante samtaler.

Jeg vil nok en gang takke deg for det arbeidet du har utført, for den organisasjonen som du leder, arbeider for å utvikle gode, skapende kontakter mellom Norge og Russland, og på slike konferanser heves Russlands anseelse til et høyt nivå også på litteraturens og kunstens område.

Den vennskapelige atmosfæren og sympatien som alle gjestene på seminaret ble møtt med, gjør deres tiltak til en uforglemmelig begivenhet i vårt liv.

Jeg ønsker deg lykke til med nye programmer.


En oppriktig takknemlig seminardeltaker

Tatjana Derbenjova

København

Rådet for russisktalende organisasjoner i Danmark

Oversatt av Tore-Jarl Bielenberghttp://www.oslo.kommune.no/
   
© Norsk-russisk kultursenter   Web: Roy Carstensen. Oppdatert: 08.04.2018
Norsk-russisk.no bruker cookies for å huske ditt språkvalg på websiden.
Klikk på norsk eller russisk flagg i hjørnene for å velge språk.
OK